Galerie de imagini

Producem Panouri publicitare 

- panouri constructie metalica
- protejare anticoroziv
- panouri publicitare cu fete din tabla zincata, banner frontlit, placi alucobond, placi komatex

- panou publicitar stradal
- simpla sau dubla fata 
- de la dimensiuni standard pana la UNIPOL

- Panou Identificare Santier - Placuta de santier

- Pancarde publicitare

Asiguram atat confectia efectiva a panoului publicitar cat si decorul.
Fetele panourilor publicitare pot fi personalizate prin decorare cu print digital sau print uv direct pe pvc - in unele cazuri - depinde de dimensiuni. Folosind noua tehnologie de print UV se pot inscriptiona imagini direct pe diferite materiale rigide. Print UV  direct pe suport rigid. Folosind noua tehnologie de print UV se pot inscriptiona imagini direct pe diferite materiale rigide.

Producem panouri informative conform cerintelor Regio,  AFIR Fonduri europene,  Feadr,  UE, Ministerul Dezvoltarii,  Panouri santier in lucru. Pentru firme / institutii care acceseaza fonduri structurale, europene sau nerambursabile si sunt obligate sa instaleze panouri de semnalizare a lucrarii. 

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email: office@florysdesignevents.ro

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.