S.C FLORYS DESIGN EVENTS SRL
Agentie si productie publicitara Cluj-Napoca
 
CUI 31440770  J12/1034/2013
Sediul social: Str.Profesor Tudor Ciortea, nr7, Cluj-Napoca, Romania. Atelier de lucru: P-ta Cipariu .
 
Birou de prezentare: Str.Bulevardul 1 decembrie 1918, nr.128, sc.3, cartier Grigorescu - va rugam sunati inainte -e posibil sa fim si pe teren / la montaje sau masuratori - 0745.257.799.
 
 
Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, etc.)  direct pe e-mail - pentru detalii va puteti uita la Intrebari Frecvente.

Preturile nu vi le putem transmite intotdeauna, telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs. 

In ceea ce priveste oferta de pret pentru realizarea unei reclame, indiferent ce tip alegeti, din pacate nu exista o lista standard a costurilor de executie si montaj.

Sunt multe firme pe piata de productie publicitara care va ofera preturi pe metru patrat, indiferent de varianta de semnalistica aleasa. Aveti grija cu cine alegeti sa lucrati, pentru ca, de cele mai multe ori vi se va prezenta un pret, de obicei mic, pentru a va prinde ca si client, care, ulterior va creste in urma unor pretexte legate de cresterea preturilor la materia prima, faptul ca nu ati dat toate detaliile, neintelegeri legate de montaj, design sau nu veti primi marfa la termenele specificate.

Acesta este motivul pentru care am ales sa personalizam fiecare oferta de pret pentru realizarea unui proiect , in functie de urmatorii factori cum ar fi: materialele alese, dimensiunea, personalizarea, sursele de iluminare, siguranta, termene de executie, montajul, etc.

O cerere-oferta va contine:

***Tipul de lucrare: reclama luminoasa/litere volumetrice, panou publicitar, totem, banner, flyere, decor auto, decor vitrine/auto etc

***Detalii despre proiect: materialele dorite, culori, dimensiuni, fonturi, grafica vectoriala, nr buc. etc

Imagini de la locatie, detalii pentru montaj, etc.

 
 Persoana de contact:
Utu Florica-director general
 
Telefon:
 
E-mail:
 
office.florysdesignevents@yahoo.com
contact.florysdesignevents@gmail.com
 
De asemenea, ne mai puteti vizita si pe FACEBOOK: