Galerie de imagini

 
Productie Bannere/ Productie Meshuri/ Productie Roll-up banner

 1. Print Banner ( orice dimensiune) realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele unei publicitati realizate prin bannere personalizate publicitare este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista  la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etc
Realizam si printuri de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata.

 2. Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.
Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.
Mesh-urile  se pot printa la orice dimensiune dorita .
Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.

Pentru protectie, bannerelor / ,esh-urilor li se creeaza tiv, intaritura prin indoire si lipire, unde se plaseaza capsele. Rolul tivului este de a proteja impotriva ruperii la montare si dupa executarea acesteia . La finisarea unui banner sau a unui mesh,  sunt aplicate capse metalice pe toate laturile banner-ului / mesh-ului in zona de tiv (in zona dublata de material pentru o rezistenta crescuta la factorii de presiune), acest procedeu realizandu-se cu un dispozitiv special de capsare si finisare al banner-ului.

3. Roll-up, X-Spider, Pop-up Spider -sisteme expozitionale
- sistem metalic+geanta de transport inclusa
- decor print de inalta calitate
Roll-up banner | ROLL UP | Roll-up display | Banner-up systems | Sisteme de afisare retractabile | Sisteme expozitionale tip roll-up banner


Canvas este o pânză specială de printat, asemănătoare cu pânza pentru pictură. Printul canvas se montează pe un suport, rezultând un tablou canvas ce nu are nevoie de ramă pentru a fi pus pe perete, sau poate fi folosit pentru realizarea de bannere, afișe, meshuri, postere, etc.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe mail : office.florysdesignevents@yahoo.com

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.