roll-upbanner publicatar printatBannere/Meshuri/ Roll-upbanner publicitar de mari dimensiuni
 
 
print banner publicitar1. Banner realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele unei publicitati realizate prin bannere  este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent  la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etcroll-up print ieftin
 
 2. Meshul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.
Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.
Mesh-urile au  o grosime de: 380gr/mp si se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele).
Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesch-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.

 
3. Roll-up display
-sistem metalic
-décor print de inalta calitateroll-up print si sitem inclus+geanta

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.roll-up