Bannere/Meshuri/ Roll-up
 
 
1. Banner realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele unei publicitati realizate prin bannere  este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent  la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etc
 
 2. Meshul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.
Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.
Mesh-urile au  o grosime de: 380gr/mp si se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele).
Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesch-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.

 
3. Roll-up display
-sistem metalic
-décor PP Fabric

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.