Galerie de imagini

 
Productie Bannere / Productie Meshuri/ Productie Roll-up banner - Printuri de dimensiuni mari

 1. Print Bannere de vanzare personalizate  (orice dimensiune) realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).
Avantajele unei publicitati realizate prin bannere personalizate publicitare este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp; bannerele stradale rezista  la intemperii (bannere outdoor), rezultate spectaculoase la preturi minime.
Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etc
Realizam si printuri de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata.

 2. Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.
Mesh publicitar - Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti.
Mesh-urile  se pot printa la orice dimensiune dorita.
Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele.

Pentru protectie, bannerelor / mesh-urilor li se creeaza tiv, intaritura prin indoire si lipire, unde se plaseaza capsele. Rolul tivului este de a proteja impotriva ruperii la montare si dupa executarea acesteia. La finisarea unui banner sau a unui mesh,  sunt aplicate capse metalice pe toate laturile banner-ului / mesh-ului in zona de tiv (in zona dublata de material pentru o rezistenta crescuta la factorii de presiune), acest procedeu realizandu-se cu un dispozitiv special de capsare si finisare al banner-ului.

3.  Roll-up,  X-Spider, Pop-up Spider -sisteme expozitionale personalizate
- sistem metalic+geanta de transport inclusa
- decor print de inalta calitate
- print rollup pe polipropilena.

Roll UP- Sistem + PRINT 85 x 200 Cm (cele mai folosite sisteme roll up, la cerere exista si alte dimensiuni). Geanta de transport inclusa. Sistemul de expunere Roll-Up este unul extrem de utilizat in cadrul conferintelor, evenimentelor in aer liber, lansarilor, targurilor, etc. Roll-Up bannerul reprezinta o modalitate eficienta de a atrage atentia asupra standului / produselor dvs. Este vizibil, usor de transportat si poate fi montat in doar cateva minute.

 Pachetul oferit de noi contine:

Caseta metalica ( sistemul roll-up-ului), print personalizat pe material rezistent, la rezolutie inalta de print si geanta de transport. Printul este protejat, astfel acesta poate fi utilizat o perioada lunga de timp.

Roll-up banner | ROLL - UP personalizat | Roll-up display | Banner-up systems | Sisteme de afisare retractabile | Sisteme expozitionale tip roll -up banner


Canvas este o panza speciala de printat, asemanatoare cu panza pentru pictura. Printul canvas se monteaza pe un suport, rezultand un tablou canvas ce nu are nevoie de rama pentru a fi pus pe perete, sau poate fi folosit pentru realizarea de bannere, afise, meshuri, postere, etc.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email : office.florysdesignevents@yahoo.com

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.