Galerie de imagini

 

Printuri indoor / Printuri outdoor - Bannere publicitare personalizate-Bannere de vanzare

Productie Bannere publicitare / Productie Meshuri publicitare - Printuri de dimensiuni mari si inalta calitate -  Banner personalizat

 1. Print Bannere de vanzare personalizate outdoor  (orice dimensiune-putem printa bannere dimensiuni mari-print format mare) realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

Avantajele unei publicitati realizate prin bannere publicitare personalizate este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp; bannerele stradale rezista  la intemperii (bannere outdoor), rezultate spectaculoase la preturi minime. Bannerele pot fi folosite si pentru panouri publicitare.

Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etc

Realizam banner personalizat si printuri de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata - print bannere dimensiuni mari.

 2. Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.

Mesh publicitar - Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti.

Mesh-urile publicitare  se pot printa la orice dimensiune dorita- print mesh dimensiuni mari si foarte mari.

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele.

Pentru protectie, bannerelor / mesh-urilor li se creeaza tiv, intaritura prin indoire si lipire, unde se plaseaza capsele. Rolul tivului este de a proteja impotriva ruperii la montare si dupa executarea acesteia. La finisarea unui banner publicitar sau a unui mesh,  sunt aplicate capse metalice pe toate laturile banner-ului / mesh-ului in zona de tiv (in zona dublata de material pentru o rezistenta crescuta la factorii de presiune), acest procedeu realizandu-se cu un dispozitiv special de capsare si finisare al banner-ului.

 La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

 Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email .

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.

 

       Productie publicitara  0745 257 799

     Cere oferta acum: florys2print@gmail.com

         https://www.facebook.com/FlorysPrint