Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

Printuri indoor / Printuri outdoor Bannere publicitare personalizate Bannere de vanzare

Fabrica de cele mai cool bannere

Productie Bannere publicitare / Productie Meshuri publicitare - Printuri de dimensiuni mari si inalta calitate -  Print Banner publicitar personalizat - Bannere la comanda - livrare oriunde in tara sau inafara

Faceți o impresie de durată cu imprimarea bannerelor publicitare!

Bannerele personalizate sunt foarte rezistente in mediul exterior, la ploi, inghet, raze solare, vant. Bannerele printate au un print calitativ, cu durabilitate.

1. Print Bannere publicitare de vanzare personalizate outdoor  (orice dimensiune-putem face bannere printate dimensiuni mari-print format mare) realizat prin imprimarea la o rezolutie inalta cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

Avantajele unei publicitati realizate prin bannere publicitare personalizate este de impact, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp; bannerele stradale rezista  la intemperii (bannere outdoor -exterior), rezultate spectaculoase la preturi minime.

Aveti o locuinta de vanzare sau de inchiriat, sau poate birouri de inchiriat intr-un spatiu comercial, un teren de vanzare, noi va ajutam cu imprimare bannere outdoor.

Print banner poliplan printat cu mesaj: “Teren de vânzare”, “Casă de vânzare”, “Apartament de vânzare”, “Spațiu comercial de închiriat”, "Birou de închiriat", etc

Bannerele personalizate pot fi folosite si pentru panouri publicitare.

Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...etc

Realizam banner personalizat si printuri de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata - print bannere dimensiuni mari.
Fiecare banner pe care il realizam este prevazut cu tiv dublu pe margini si capse de prindere perimetral. La cerere, bannerele pot fi prevazute si cu fante de vant, acestea fiind necesare mai ales la expunerea in camp deschis.

 2. Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.

Mesh publicitar personalizat - Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti.

Mesh-urile publicitare  se pot printa la orice dimensiune dorita- print mesh dimensiuni mari si foarte mari.

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului,  mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari, sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele.

Pentru protectie, bannerelor / mesh-urilor li se creeaza tiv, intaritura prin indoire si lipire, unde se plaseaza capsele. Rolul tivului este de a proteja impotriva ruperii la montare si dupa executarea acesteia. La finisarea unui banner publicitar sau a unui mesh,  sunt aplicate capse metalice pe toate laturile banner-ului / mesh-ului in zona de tiv (in zona dublata de material pentru o rezistenta crescuta la factorii de presiune), acest procedeu realizandu-se cu un dispozitiv special de capsare si finisare al banner-ului.

 La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate pe email.

 Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email .

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.

 

   Productie publicitara  0745 257 799

   Cere oferta acum :  florys2print@gmail.com

   https://www.facebook.com/FlorysPrint

 

 

  

Productie Bannere publicitare personalizate / Productie Meshuri publicitare - Printuri de dimensiuni mari si inalta calitate - Print Banner publicitar personalizat pret - Bannere la comanda

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?