Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Printam autocolante si stikere etichete autoadezive personalizate, indoor si outdoor, de diferite dimensiuni, print de inalta calitate - folii autocolante. 

Una din cele mai eficiente actiuni de publicitate este decorarea vitrinelor / inscriptionarea vitrinelor / decor spatii comerciale cu autocolante printate/decupate. Un geam mare sau un perete disponibil va face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale, a brandului companiei sau a produselor / serviciilor oferite.

Inscriptionarea geamurilor, a magazinelor sau a sediilor de firme se face prin print full color (autocolant personalizat printat in policromie pe folie autocolanta, laminare si aplicare pe geam). Inscriptionarea se poate face pe exterior  sau pe interior - depinde de autocolantul ales.

Autocolante personalizate decupate pentru geamuri sau suprafete

Inscriptionarea se face cu autocolant pus pe vitrine sau geamuri (autocolant decupat la cutter-ploter) full color-stickere pvc decupate.

Decorare cu autocolant prin sablare

Inscriptionare vitrine prin sablare. Geamurile sablate au un aspect deosebit de frumos pentru ca se imbina suprafetele semimate cu suprafetele transparente.

Decorare prin window grafics

Inscriptionarea vitrinelor sau a geamurilor cu window graphics, se face, daca doriti sa inscriptionati geamul cu o imagine si nu doriti sa  renuntati la lumina naturala. Window graphics este un material adeziv cu microperforatii. Dinspre exterior o sa puteti vedea o imagine omogena.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email.

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.

 

 Productie publicitara  0745 257 799

 Cere oferta acum: florys2print@gmail.com

 https://www.facebook.com/FlorysPrint


  

Autocolante personalizate pentru geamuri sau suprafete