Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 Roll-up banner personalizat / Sisteme de  afisare retractabile / Sisteme  expozitionale tip roll- up banner. 

Comercializam Roll  Up-uri de diferite dimensiuni si diferite modele.

 

1. Roll-up,  X-Spider, Pop-up Spider - sisteme expozitionale personalizate
- sistem metalic+geanta de transport inclusa

- decor print de inalta calitate

- print rollup pe polipropilena.

Roll UP - Sistem + PRINT 85 x 200 Cm (cele mai folosite sisteme roll up, la cerere exista si alte dimensiuni). Geanta de transport inclusa. Sistemul de expunere Roll-Up este unul extrem de utilizat in cadrul conferintelor, evenimentelor in aer liber, lansarilor, targurilor, etc. Roll-Up bannerul reprezinta o modalitate eficienta de a atrage atentia asupra standului / produselor dvs. Este vizibil, usor de transportat si poate fi montat in doar cateva minute. Timp de realizare foarte scurt.

 Pachetul oferit de noi contine:

Caseta metalica ( sistemul roll-up-ului), print personalizat pe material rezistent, la rezolutie inalta de print si geanta de transport. Printul este protejat, astfel acesta poate fi utilizat o perioada lunga de timp.

Roll-up banner ieftin | ROLL - UP personalizat | Sisteme de afisare retractabile | Sisteme expozitionale tip roll -up banner

 

2. Sistem pop-up spider - este un sistem de afişare portabil de mari dimensiuni, poate fi curb sau drept. Dimensiuni: 3x3m si 4x4m. Timp de realizare foarte scurt.

Sistemele pop-up spider sunt printre cele mai cautate sisteme expozitionale la evenimentele business pentru vizibilitatea foarte mare pe care o ofera, se pretează pentru interior, are o înfăţisare profesionistă şi este creat special pentru expoziţii, conferinţe, prezentări, lansări de produse şi servicii, etc.

 Sistemul popup spider include:
Structura extensibilă dispusă pe 3 sau 4 coloane
✅ Baghete metalice pe care se aplică printul cu bandă magnetică
✅ Geantă rigidă cu roţi pentru protecţie şi transport
✅ Printurile sunt incluse

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate, dar si montajul.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate. 

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. ( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email .

Preturile nu vi le putem da intotdeauna, telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs. Pentru o cerere-oferta corecta consultati pagina Intrebari Frecvente.

Cerintele pentru realizarea machetelor pentru tipar (in cazul în care designul este realizat de către dvs.): Nu se accepta fisiere in jpg , png, doc, docx, power-point sau odt.

 Format document: PDF numai daca generarea lor se face profesional si e vectorial. Acceptăm şi fisiere în format sursă: PSD, tiff, eps (numai pentru imagini şi puţin text), AI, CDR corel draw(max. X5).

 Rezoluţia: 300 DPI.

 Modul de culoare folosit (inclusiv pentru imaginile din document): CMYK.

ATENTIE! Chiar daca lucrati corect (în sistem CMYK), e posibil ca rezultatul tiparit sa difere de imaginea afisata pe monitorul dvs.. Aceasta diferenta este cauzata cel mai probabil de reglajul incorect al monitorului. (Monitor necalibrat). Pt. a va convinge ca nu vor apare astfel de diferente, este recomandat sa va controlati grafica, folosind o scala de culoare tiparita (mostrar). Fisierul trimis trebuie sa corespunda marimii materialului dorit de dvs.

Imaginile sunt incorporate (incluse) in fisierul trimis.

Fonturile sunt convertite la curbe. 

 

   Productie publicitara  0745 257 799

   Cere oferta acum :  florys2print@gmail.com

   https://www.facebook.com/FlorysPrint

 

  

Sisteme expozitionale, roll-up banner Cluj, pop-up spider, xspider, wave,sisteme roll-up, sisteme de afisare, roll-up personalizat, roll-up banner ieftin,pret roll-up, sisteme de expunere tip roll-up, sisteme Pop-up Spider cu print magnetic

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?