Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Productie Totemuri publicitare - sunt realizate din structuri metalice la interior, imbracate cu dibond, plexiglas sau policarbont, pot fi luminoase sau neluminoase, diferite forme; totemuri din alucobond decupat; totem publicitar luminos; totem indoor -outdoor;

Sunt folosite pentru semnalizarea:
- totem locatie sedii firma
- totem intrare localitati
Totemurile publicitare reprezinta  o constructie mai impunatoare si mai elaborata atat din punct de vedere al materialelor cat si a finisajelor, iar pentru detalii si consultanta contactati-ne cu incredere. Un totem publicitar bine facut si pozitionat va asigura o vizibilitate mai mare.

Totemuri luminoase / totemuri neluminoase si reclame verticale, impresionante si elegante, devin un  punct de atractie pentru clientii si potentiali clienti. Totemurile sunt utilizate in locuri pentru a semnaliza sedii de firma,  institutii si spatii comerciale. Se pot monta si in interiorul cladirilor, pentru directionare si informare.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email.

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.

 Productie publicitara  0745 257 799

 Cere oferta acum: florys2print@gmail.com

 https://www.facebook.com/FlorysPrint

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?