Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Producator Litere Volumetrice  PVC* Polistiren 

Litere  Volumetrice  iluminate cu LED

 

Literele volumetrice 3D reprezinta elemente de signalistica publicitara de tip outdoor sau indoor, caracterizandu-se printr-o eleganta si un stil deosebit. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase, pentru outdoor sau indoor.  Va punem la dispozitie litere volumetrice ieftine realizate intr-un mod extrem de profesionist si la cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

Debitam litere volumetrice din polistiren  atat din blocuri de polistiren expandat EPS cat si din placi de polistiren extrudat XPS. 

Pretul difera in functie de materialele folosite, inaltime, grosime, diferite particularizati. Cere oferta - oferind detalii!

 Producem Litere volumetrice fara iluminare:

- litere volumetrice polistiren extrudat sau expandat - au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp, montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie

- litere volumetrice din komatex

- litere volumetrice din pvc

- litere volumetrice din forex

- litere volumetrice din aluminiu (alucobond)

- litere volumetrice din plexiglass

- figurine si forme din polistiren sau pvc, mascote din polistiren, litere decorative botez, sigle si logo-uri din polistiren / pvc / plexic, cifra aniversara polistiren, nume copii polistiren, baghete decorative 3D polistiren, cofraje din polistiren, profile decorative din polistiren, decoratiuni arhitecturale din polistiren, decoratiune pentru botez, petrecere, nunta, camera copilului, realizata din polistiren, machete de tort din polistiren,topper personalizat cifra cu orice forma, cifre pentru tort, cifre pentru aniversari, forme pentru ziua ta, Cake Toppers, Topper tort Cifre sau litere, Decoratiune Topper Tort La Multi Ani, Topper tort personalizat, suport tort plexic, suport tort personalizat, forme plexic pentru cofetarii, suport plexic candy bar,  figurine 3D gigant - Figurine si Decoratiuni din Polistiren,  polistiren debitat / decupat / taiat orice forma, sigle volumetrice ieftine, logo volumetric

 Productie litere volumetrice luminoase cu fata din plexiglas

- litere volumetrice 3D cu iluminare tip halou din spate care sunt din litere volumetrice din polistiren dur eps sau litere volumetrice din pvc;
- BOX Letter, cu iluminare led din interior, litere volumetrice din plexic, luminate din fata (frontal);

 In functie de cerintele dvs. literele volumetrice iluminate 3D pot avea si un efect de halou in spatele lor.

Literele volumetrice 3D se pot amplasa la exterior pe fatada unei cladiri, pe suport metalic sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite, dar si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice, fiind iluminate led.

Literele volumetrice personalizate / logo volumetric, de orice natura ar fi,  se pot executa doar la comanda,  pe baza dimensiunilor locatiei unde trebuie montate si a altor detalii oferite de catre dvs.

Ca sa facem o oferta de pret corecta pentru realizarea literelor volumetrice luminoase necesita o proiectare prealabila a lucrarii pana la cele mai mici detalii. Dimensiunea spatiului alocat montajului, structura locului de montaj(perete de caramida, BCA, structura cu rigips, vitrina sticla, si altele, sunt primele detalii care se iau in calcul pentru un pret final. Forma literelor se creaza, in format vectorial, de catre noi, sau se preia de la client, daca acesta detine o grafica de brand.

Ofertele pentru litere volumetrice se vor face in functie caracteristicile si cantitatile solicitate.
Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email.
Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.

 

   Productie publicitara  0745 257 799

  Cere oferta acum :  florys2print@gmail.com

  https://www.facebook.com/FlorysPrint

 

  

Litere volumetrice /sigle volumetrice luminoase/neluminoase

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?