Galerie de imagini

 Literele volumetrice 3D reprezinta elemente de simnalistica publicitara de tip outdoor sau indoor, caracterizandu-se printr-o eleganta si un stil deosebit. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase, pentru outdoor sau indoor.  Va punem la dispozitie litere volumetrice realizate intr-un mod extrem de profesionist si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Debitam polistiren  atat din blocuri de polistiren expandat EPS cat si din placi de polistiren extrudat XPS. Cu ajutorul utilajelor computerizate CNC este garantata o taiere ireprosabila al polistirenului, cu o taietura fina si de mare precizie.

Producem Litere volumetrice fara iluminare :

- litere volumetrice polistiren extrudat sau expandat - au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp,montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie
- litere volumetrice din komatex/pvc/forex/plastic
- litere volumetrice din plexiglass
- figurine si forme / baghete 3D polistiren
- polistiren debitat / decupat / taiat orice forma
- alte materiale
 
Producem Litere volumetrice cu iluminare
-cu iluminare tip halou din spate, litere din polistiren, litere din pvc
-BOX Letter, cu iluminare led din interior, litere din plexic
 
Literele volumetrice 3D se pot amplasa la exterior pe fatada unei cladiri, pe suport metalic  sau deasupra cladirii.  Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite, dar si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.
Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe mail : contact.florysdesignevents@gmail.com.
Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.