Galerie de imagini

 Literele volumetrice 3D reprezinta elemente de signalistica publicitara de tip outdoor sau indoor, caracterizandu-se printr-o eleganta si un stil deosebit. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase, pentru outdoor sau indoor.  Va punem la dispozitie litere volumetrice realizate intr-un mod extrem de profesionist si la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Debitam polistiren  atat din blocuri de polistiren expandat EPS cat si din placi de polistiren extrudat XPS. Cu ajutorul utilajelor computerizate CNC este garantata o taiere ireprosabila al polistirenului, cu o taietura fina si de mare precizie.

Producem Litere volumetrice fara iluminare:

- litere volumetrice polistiren extrudat sau expandat - au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp, montaj facil si cel mai bun pret pentru volumetrie

- litere volumetrice din komatex/pvc/forex/plastic/aluminiu (alucobond)
- litere volumetrice din plexiglass

- figurine si forme din polistiren sau pvc, mascote din polistiren, litere decorative botez, sigle si logo-uri din polistiren / pvc / plexic, cifra aniversara polistiren, nume copii polistiren, baghete decorative 3D polistiren, cofraje din polistiren, profile decorative din polistiren, decoratiuni arhitecturale din polistiren, decoratiune pentru botez, petrecere, nunta, camera copilului, realizata din polistiren, machete de tort din polistiren, suport tort plexic, suport tort personalizat, forme plexic pentru cofetarii , suport plexic candy bar, figurine 3D gigant - Figurine si Decoratiuni din Polistiren, etc.

- polistiren debitat / decupat / taiat orice forma

- alte materiale

Producem Litere volumetrice luminoase:
- cu iluminare tip halou din spate, litere volumetrice din polistiren dur eps, litere volumetrice din pvc;
- BOX Letter, cu iluminare led din interior, litere volumetrice din plexic, luminate din fata (frontal);

 
Literele volumetrice 3D se pot amplasa la exterior pe fatada unei cladiri, pe suport metalic sau deasupra cladirii. Au aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite, dar si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

Literele volumetrice  / logo volumetric, de orice natura ar fi,  se pot executa doar la comanda,  pe baza dimensiunilor locatiei unde trebuie montate si a altor detalii oferite de catre dvs.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.
Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs. (nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe email:office@florysdesignevents.ro
Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.