Galerie de imagini

Una din cele mai eficiente actiuni de publicitate este decorarea vitrinelor/ inscriptionarea vitrinelor. Un geam mare sau un perete disponibil va face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale, a brandului companiei sau a produselor/serviciile oferite.

Inscriptionarea geamurilor magazine sau sedii firme se face prin print full color (autocolant printat in policromie pe folie autocolanta, laminare si aplicare pe geam).Inscriptionarea se poate face pe exterior  sau pe interior.
Autocolant decupat
Inscriptionarea se face cu autocolant vitrine (autocolant decupat la cutter-ploter) full color-stickere pvc decupate .
Decorare prin sablare
Inscriptionare vitrine prin sablare. Geamurile sablate au un aspect deosebit de frumos pentru ca se imbina suprafetele semimate cu suprafetele transparente.

Decorare prin window grafics
Inscriptionarea vitrinelor cu window graphics ,se face daca doriti sa inscriptionati geamul cu o imagine si nu doriti sa  renuntati la lumina naturala. Window graphics este un material adeziv cu microperforatii. Dinspre exterior o sa puteti vedea o imagine omogena.

La cererea clientului avem posibilitatea sa asiguram si designul (identitatea vizuala, logo concept) sau grafica produselor comandate.

Ofertele se vor face in functie de produsele, caracteristicile si cantitatile solicitate.

Pentru a va transmite o oferta personalizata va rugam sa ne oferiti cateva detalii despre solicitarea dvs.( nr. bucati, dimensiuni, nr.culori, materiale dorite, macheta grafica, detalii montaj, etc.)  direct pe mail : contact.florysdesignevents@gmail.com.

Preturile nu vi le putem da telefonic, deoarece fiecare cerere a dvs. e unica si contine detaliile oferite de dvs.